ЦСКА-София може да продаде Кирил Десподов във Франция. Един от

...
ЦСКА-София може да продаде Кирил Десподов във Франция. Един от
Коментари Харесай

Елитен френски тим пожела Десподов

ЦСКА-София може да продаде Кирил Десподов във Франция. Един от мощните локални отбори демонстрира интерес към крилото и към този момент е стартирал договаряния с управлението на " Армейците ". Той може умерено да си разреши да заплати цената от 4 милиона евро за правата на българския национал.

Това е единствено едно от многото оферти, пристигнали на " Армията " за Десподов. ЦСКА-София обаче не бърза с решението за изгряващата си звезда. Клубът възнамерява да реши неговото бъдеще най-рано в края на януари. " Червените " считат да изчакат допустимо най-дълго за най-изгодната оферта. Евентуална продажба на фланговия нападател ще бъде индикация и за упоритостите на клуба през пролетния дял.

В същото време треньорът Нестор Ел Маестро е предложил на шефовете халф с мачове в Бундеслигата. Той е играл за немски клуб преди време, само че сега не е част от него. Става въпрос за характерен плеймейкър, от какъвто ЦСКА-София има сериозна потребност.

На този стадий договарянията за привличането на Тодор Неделев са в застой и възможностите той да се озове на " Българска войска " са оскъдни. " Червените " се оглеждат и за млад защитник, който обаче ще бъде по-скоро инвестиция в бъдещето. В шведски медии се появиха информации, че " алените " се интересуват и от вратаря Вилям Ескелинен и бранителя Ерик Бьокандер, само че и тяхното привличане не е доста евентуално. " Армейците " пробват да договорят и най-малко един млад българин от Първа лига. Паралелно с това клубът чака отговор от Черниаускас и Тиаго, който са получили оферти за нови контракти.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР