ЦСКА - София може да плати част от разходите около

...
ЦСКА - София може да плати част от разходите около
Коментари Харесай

ЦСКА - София покрива с акции част от строежа на новия стадион

ЦСКА - София може да заплати част от разноските към градежа на новия стадион " Българска войска " с миноритарен дял от акциите на клуба. Такива клюки се носят в Борисовата градина, като на този стадий няма удостоверение за това от управлението на " алените ". 

Очаква се клубът да бъде подкрепят от стабилен задграничен вложител към градежа. Иначе на този стадий се знае, че три компании ще бъдат в основата на градежа, напомня " Мач Телеграф ".
 Официално: ММС сподели какво заплаща и какъв брой ще дължи ЦСКА - София за Официално: ММС сподели какво заплаща и какъв брой ще дължи ЦСКА - София за " Армията " след 1 март 2023 година
Първата компания е белгийската " Кевлокс ". Тя създава дребни модули и се грижи за обзавеждането на игрища. Втората е финландската компания " Пейкко ", която ще прави металните модули на стадиона, които ще свързват секторите А, Б, В и Г. 
 Адвокатът на Адвокатът на " алените ": Дано няма измама със обстановката с " Армията "
Третата основна компания е австрийската " Ке Келит ", която дава цялостни решения за зали, логистични паркове и игрища. Отговаря за отопление на оборудването, санитарни пространства, хладилни камери, трибуни, висящи тавани, водни системи, козирки и свързващите елементи към тях.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР