ЦСКА-София излиза за задължителна победа срещу БАТЕ Борисов в Лига

...
ЦСКА-София излиза за задължителна победа срещу БАТЕ Борисов в Лига
Коментари Харесай

Белчев: Жребият можеше да бъде и по-добър за нас

ЦСКА-София излиза за наложителна победа против БАТЕ Борисов в Лига Европа. Това сподели в изявление за " Канал 3 " треньорът на " алените ". Той разяснява, че тимът му е можел да има и по-лек чоп за втория прелиминарен кърг, само че в последна сметка си е взел поука от срещата със Сиренс и има силите да продължи напред.

„ Падна ни се тим, който всяка година играе в европейските шампионати, взе участие в груповата фаза. Приемаме жребия. Съперникът ни е в добра форма, шампионата в Беларус не беше прекратено. За тях това е добре”, сподели Белчев.

„ Важното е да се подготвим, а настройката ни да е единствено за победа. Да се играе единствено един мач е доста по-различно”.

БАТЕ имаше цялостно предимство в беларуския футбол, като завоюва 13 следващи трофеи в страната и игра в групите на Шампионската лига и Лига Европа.

Отборът нашумя в България, откакто през 2008 година направи същински героизъм, с цел да в профил с общ резултат 2:1 по пътя към групите на Шампионска лига.

„ Добре е, че сме домакини. Феновете ще ни липсват. Основната ни поука от мача със Сиренс е, че в Европа силите са изравнени. И в случай че не си подготвен на 100%, нищо положително не те очаква”, съобщи Стамен Белчев.

„ Жребият можеше да бъде и по-добър, само че няма какво да се разяснява. Не можем нищо да променим”.
efbet Лига 4 кръг, неделя 30 август  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР