ЦСКА-София иска над 2 милиона евро за водещия си реализатор

...
ЦСКА-София иска над 2 милиона евро за водещия си реализатор
Коментари Харесай

ЦСКА-София иска над 2 милиона евро за Али Соу

ЦСКА-София желае над 2 милиона евро за водещия си изпълнител Али Соу. “Армейците” са подготвени да се разделят с нападателя, само че единствено в случай, че се откри претендент, който да заплати мечтаната сума за 25-годишния гамбиец. Соу беше твърди титуляр през есента и макар многото пропуски, съумя да означи девет гола и е номер 1 по този индикатор на “Българска армия”. С един по-малко е Евандро. Интерес към Соу не липсва, като от него се интересуват клубове от арабския свят и Китай. В ЦСКА-София се събраха много играчи за върха на офанзивата, откакто беше притеглен таранът Ахмед Ахмедов от Дунав. С него централните нападатели станаха четирима - Соу, Евандро, Тони Уот и Томи Юрич. През зимата клубът ще се раздели най-малко с един от тях.
ЦСКА-София осъществя крупни покупко-продажби за свои голмайстори през 2018 и 2019 година, а в този момент се чака такава и през 2020-а.
Преди година и половина бе продаден Фернандо Каранга, а преди 10 месеца клубът се раздели и с Мауридес. И двамата бяха продадени в Китай против солидни суми.
Али Соу дойде на “Българска армия” като преотстъпен от Киево и с репутацията на голмайстор на албанското състезание. В началото на тази година ЦСКА-София закупи правата му от Киено, като италианците резервираха % от предстоящ трансфер. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР