ЦСКА-София иска да се раздели с Мауридес още през зимата

...
ЦСКА-София иска да се раздели с Мауридес още през зимата
Коментари Харесай

Какво става с Мауридес? ЦСКА-София усилено му търси купувач

ЦСКА-София желае да се раздели с Мауридес още през зимата и интензивно му търси покупател, разбра Sportal.bg. Преди две седмици бразилецът бе пред трансфер в австрийския Рапид (Виена), само че договорката пропадна, защото играчът не устоя медицинските прегледи. Поради този факт алените изгубиха 1,3 млн. евро, което е ядосало притежателите на отбора и те са безапелационни, че таранът би трябвало да бъде продаден при първата по-добра оферта.

През есента Мауридес бе корав титуляр на върха на офанзивата, само че в този момент нещата са радикално разнообразни. В първите 5 контроли на ЦСКА-София в Испания Мауридес не започва измежду единайсетте в нито една.

За негова сметка започваха или Али Соу, или Евандро. Именно гамбиецът, който преди два дни бе закупен от Киево, се обрисува като титулярен таран напролет, а Евандро е гласен за негова запаса. Т.е. в случай че Мауридес не бъде продаден, може да стане даже трети избор на Нестор ел Маестро за централен нападател. Нещо, което няма да се одобри добре от управлението, защото до края на предходната година бразилецът бе най-скъпоплатеният футболист на отбора. Сега до неговото заплащане се приближава и съперникът му Али Соу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР