ЦСКА-София има желание да привлече в редиците си Александър Тонев,

...
ЦСКА-София има желание да привлече в редиците си Александър Тонев,
Коментари Харесай

ЦСКА-София поглежда към Александър Тонев

ЦСКА-София има предпочитание да притегли в редиците си Александър Тонев, който сега е свободен сътрудник. Поради неналичието на задоволително ширина в състава, а и незадоволителното време до подновяването на шампионата, новият треньор Любослав Пенев желае обезателно да разбере какво е положението на Тонев и в случай че е допустимо, да му подаде ръка и да възроди кариерата му на “Армията”.

В края на лятото Тонев се подложи на лека интервенция в Барселона, а по-късно поддържа форма самичък въз основата на националния тим в Бояна и с тима на родния си Елин Пелин. Пенев пък познава чудесно качествата на футболиста, с който работи преди 10 години в ЦСКА, а по-късно бе и главен състезател на националния тим, когато Любо бе селекционер.

29-годишният Тонев обаче не е играл формален мач към този момент повече от година. Той разтрогна контракта си с италианския Кротоне при започване на предходната година и от този момент е без тим, като се е заел да се възвърне изцяло от контузията си. Той може да играе на разнообразни позиции в офанзива - като крило или зад нападателя, което го прави много скъп за ЦСКА-София. Тонев има впечатляваща кариера, като е играл за Лех (Познан), Астън Вила, Селтик, Фрозиноне и Кротоне.

“Меридиан мач”
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР