ЦСКА-София има готовност да реагира с мигновено привличане на нов

...
ЦСКА-София има готовност да реагира с мигновено привличане на нов
Коментари Харесай

ЦСКА-София е готов със заместник на Соу

ЦСКА-София има подготвеност да реагира с незабавно привличане на нов нападател, в случай че бъде продаден до края на трансферния прозорец. За трансфер на гамбиеца се приказва все по-сериозно с приближаване на крайната дата за покупко-продажби, която у нас и в множеството шампионати е 5 октомври. Френските медии към този момент осведомиха, че локалният е отправил публична оферта към " алените " на стойност 2 млн. евро. Представители на " Совите " даже са се срещнали с шефовете на ЦСКА-София, само че от " Армията " са сложили цена от 5 милиона евро на играча. Интерес към Соу демонстрира и испанският, както и трети клуб, чието име към този момент остава неназовано.

всяка възможност, при предложение от порядъка на 4 милиона евро ЦСКА-София ще се съгласи на договорка за гамбийския национал. От " Армията " към този момент са набелязали нов централен нападател, който да размени Али Соу. Той е чужденец, като с него към този момент са извършени съответните диалози. На върха на офанзивата опция пред сега са, и, само че от управлението на " алените " ще вземат още един футболист, в случай че се стигне до продажба на Соу.

Дижон, който към момента се надява да реализира сделка с ЦСКА-София за Соу, се надява в скоро време да има нови приходи в касата си. Вчера се очакваше да бъде финализирана продажбата на вратаря в, за който " Совите " ще приберат 14 милиона евро.

Ако ЦСКА-София продаде Соу, гамбиецът се чака да вкара в клубната каса съвсем колкото след прехвърлянето си в през януари 2019 година Тогава бързакът от Кресна стана най-скъпият роден състезател, трансфериран от български клуб в чужбина за 4 милиона евро.

През лятото ЦСКА-София продаде Евандро на МОЛ Фехервар и Кристиан Малинов на.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР