ЦСКА-София и Лудогорец се изправят днес от 17,30 часа на

...
ЦСКА-София и Лудогорец се изправят днес от 17,30 часа на
Коментари Харесай

Настъпи часът на истината за ЦСКА-София и Лудогорец

ЦСКА-София и Лудогорец се изправят през днешния ден от 17,30 часа на стадион " Българска войска " в яростен конфликт от 1/4-финалите на шампионата за Купата на България.

Времето на словесните престрелки и закани изтича и довечера футболистите на треньорите Стамен Белчев и Димитър Димитров - Херо би трябвало да защитят претенциите си за предимство на терена. Тимът от Борисовата градина към този момент съумя да нанесе една загуба на хегемона в българския футбол в последните години в турнирен дуел в Разград и през днешния ден ще се опита да повтори триумфа. В същото време пък стремежът на " орлите " е да не позволен втора загуба от противника, с цел да не му разрешат да вземе психическо преимущество след подновяването на шампионата през пролетта.

Двубоят ще бъде един от най-посетените. Очакванията са за над 10 000 фенове, като до през вчерашния ден бяха продадени 7000 билета. Времето също ще е удобно за футбол, като температурите ще са към 10 градуса.

Двата тима се познават добре и по тази причина дребните елементи и волята за победа ще решат изхода на срещата. И двамата треньори ще заложат на нормалните си подходи. Домакините ще се опитат да наложат надзор над мача още от първата минута, откакто натрупаха самочувствие от резултатната победа над Берое. В същото време пък Лудогорец се поздрави с триумф на европейската сцена и постигане до 1/16-финалите на Лига Европа.

Според осведомени Херо още веднъж ще заложи на по-дефанзивна тактичност, каквато приложи против Хофенхайм, както и в мача против същия противник в Разград. Треньорът на Лудогорец даде отмора на асовете Сисиньо, Моци, Натанаел, Дяков, Марселиньо и Вандерсон против Пирин и се чака те да излязат със свежи сили в следващия доста значим мач на Лудогорец през сезона.

Вероятни сформира:

ЦСКА-София: Черниуаскас, Манолев, Барт, Бодуров, Недялков, Десподов, Малинов, Лое, Енрике, Тиаго, Каранга.

Лудогорец: Ренан, Натанаел, Моци, Пластун, Сисиньо, Вандерсон, Дяков, Горалски, Анисе, Мисиджан, Марселиньо.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР