ЦСКА - София и Черно море завършиха при резултат 0:0

...
ЦСКА - София и Черно море завършиха при резултат 0:0
Коментари Харесай

ЦСКА - София и Черно море не успяха да се победят при 15-годишните

ЦСКА - София и Черно море приключиха при резултат 0:0 в среща от 26-ия кръг на Елитната юношеска група до 15 години, която се изигра на стадиона в Панчарево. Двубоят стартира по-добре за домакините, само че гол в петата минута на Александър Георгиев бе анулиран поради засада.

В 15-тата минута удар от далечно разстояние на Мартин Андонов от ЦСКА - София мина около вратата. " Моряците " отвърнаха с удар на Виктор Димитров, само че той беше неакуратен.

Малко откакто изминаха 20 минути игра " алените " сътвориха още едно положително състояние, само че удар на Давид Георгиев с глава мина настрана от задачата. В края на първото полувреме вратарят на Черно море, Георги Панайотов се намеси по превъзходен метод и по този начин двата тима се отдръпнаха на почивката при нулево тъждество.

Първото по-сериозно състояние за втората част пристигна пред гостите, само че контраатаката им приключи с неакуратен удар. " Червените " отвърнаха с рисков шут на Александър Георгиев от въздуха, само че той бе право в ръцете на стража на варненци.

В края на мача двата тима си размениха по едно чисто голово състояние, само че резултатът остана неизменен и по този начин те поделиха точките.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР