ЦСКА-София и Черно море направиха 1:1 в най-интересния мач от

...
ЦСКА-София и Черно море направиха 1:1 в най-интересния мач от
Коментари Харесай

Черно море не загуби и от ЦСКА-София, двата тима с много пропуски

ЦСКА-София и " Черно море " направиха 1:1 в най-интересния мач от седмия кръг на Първа лига. Дюкенс Назон даде преднина на " алените " в 15-ата минута, а в 77-ата Влатко Дробаров изравни с глава.

Победата можеше да отиде и за двата отбора, изключително за домакините, които при 1:0 направиха пропуски, удариха греда. Варненци, въпреки това, играха по-добре на " Българска войска ", в дълги интервали от мача повече владееха топката.

Така " Черно море " продължава без загуба от началото на сезона, заема второто място със 17 т. зад " Локомотив " (Пловдив), който има 19 т. и през вчерашния ден надделя " Хебър " с 4:3 като посетител. 

ЦСКА-София е едвам девети с 9 т. и мач по-малко.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР