ЦСКА-София готви да издигне Наско Сираков за президент на БФС.

...
ЦСКА-София готви да издигне Наско Сираков за президент на БФС.
Коментари Харесай

ЦСКА предлага Наско Сираков за шеф на БФС?

ЦСКА-София готви да издигне Наско Сираков за президент на БФС. Новината заяви пред OFFNews чудесно осведомен източник. Задава се конгрес на футболния съюз и към този момент единствено Боби Михайлов е изразил подготвеност за оглави организацията. Спецът по спортно право Георги Градев открехна завесите, че за офанзива се готви и Наско Сираков. Затова се е завърнал на мачовете на Левски.

Голмайстор номер 1 на "сините " за всички времена е потърсил поддръжка от Спас Русев. Наско е наясно, че мъчно ще завоюва против Боби без поддръжката на левскарската общественост.

Той към този момент има думата на Гриша Ганчев, който спонсорира партията на Илияна Раева и е остарял другар със Сираков. Неслучайно босът на ЦСКА-София обмисляше изцяло съществено да предложения Наско за шеф на "Армията ".

В клуба са недоволни от ръководството на Боби Михайлов, тъй като считат, че то толерира очевидно Кирил Домусчиев и неговия Лудогорец. Нищо че единствено след експлицитната интервенция на Боби, по избор или не, беше основана новата Първа професионална лига, а в нея поканен Литекс, кръстен в това време ЦСКА-София.

Със сигурност ще се търси и политическа поддръжка преди офанзивата на конгреса да бъде оповестена публично. Преди години Бойко Борисов не харесваше ръководството на Михайлов поради явните връзки със знакови фигури от БФС.

В интерес на истината, в този момент обаче министър председателят стои надалеч от ръководството на футбола и не наподобява да му се занимава тъкмо с БФС. Но занапред ще следим пасиансите преди конгреса на БФС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР