ЦСКА - София гостува на Локомотив (София) от 18:30 часа

...
ЦСКА - София гостува на Локомотив (София) от 18:30 часа
Коментари Харесай

Червените търсят удвояване на точките в Надежда

ЦСКА - София гостува на Локомотив (София) от 18:30 часа през днешния ден. Срещата на стадиона в столичния квартал " Надежда " предлага конспирация, като двата тима стартираха по радикално друг метод в новия шампионат. Хората на Саша Илич нямаха никакви проблеми против в Борисовата градина, а " железничарите " изгубиха от на своя стадион в един неособено атрактивен дуел. Сега " алените " ще опитат да удвоят своя актив, а тимът на Станислав Генчев ще преследва първи точки през сезона.

Въпреки че шампионата към този момент стартира, към - София не престават да циркулират голям брой трансферни клюки, като се чака в идващия месец на стадион " Българска войска " да дебаркират още нови футболисти. " Червените " ще дойдат в " Надежда " и с мисъл за евротурнирите, защото в четвъртък гостуват на северномакедонския в Лигата на конференциите.
21  ЦСКА - София - Арда
Едно от новите попълнения на отбора - централният нападател към този момент тренира на цялостни обороти, а след мача с Арда Саша Илич обществено изрази недоволството си от физическата форма на футболиста. По всяка възможност навън за мача с е националът, който продължава да тренира по самостоятелна стратегия и беше измежду феновете в формалната ложа на " Армията " преди седмица. Извън сметките на Илич остават и трайно контузените и.
 Генчев: Далеч сме от формата, която желая Генчев: Далеч сме от формата, която желая
също чака нови играчи, с цел да увеличи класата си. Старши треньорът на " червено-черните " Станислав Генчев самичък призна, че с показаното против Морето тимът му е надалеч от формата, която някогашният ментор на желае да вижда.
17  Локомотив (София) - Черно море
Добрата вест за четирикратните първенци е, че скоро в " Надежда " ще има осветяване, което значи, че няма да семейства повече отвън своя дом - през вчерашния ден при " железничарите " дойдоха пилоните за осветлението, като се чака в края на август оборудването към този момент разполага с нужната светлина за вечерните мачове. Преди два дни в се завърна опитният бранител, който за последно игра за първенеца на Узбекистан Пахтакор и ще бъде на линия за срещата с " алените ".

efbet Лига - 2 кръг:

ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

ЛОКО Структурни фондове (3-4-1-2): Любенов; Диас, Кацаров, Матеус; Рапосо, Милошев, Славчев, Орачев; Бакалов; Франка, Митков
Старши треньор: С. Генчев

ЦСКА-СОФИЯ (4-2-3-1): Бусато; Турицов, Матей, Х. Петров, Де Нойер; Юга, Вион; Шопов, Туфегджич, Гарсес; Кръстев
Старши треньор: С. Илич

СЪДИЯ: В. Чинков
СТАДИОН: " Локомотив "
НАЧАЛО: 18:30 часа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР