ЦСКА-София гостува днес от 22,00 часа на изпадналия в криза

...
ЦСКА-София гостува днес от 22,00 часа на изпадналия в криза
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще опита да се възползва от кризата в ЧФР Клуж

ЦСКА-София гостува през днешния ден от 22,00 часа на изпадналия в рецесия румънски в дуел от петия кръг на група А в Лига Европа.

Съперникът завоюва първия мач в София, само че от този момент мина доста време, а сега изживява тежък интервал, довел до уволнението на треньора. При отпътуването си за Румъния от лагера на ЦСКА-София демонстрираха въодушевление и самочувствие, като упоритостите са за първа победа, която ще изпълни и клубната каса със средства от наградния фонд.

ЦСКА-София завоюва точка при гостуването на, само че по-късно загуби тежко от. Отборът няма шансове за 1/16-финалите, само че излиза за своята чест и клубния коефициент, както и упоменатите финансови приходи, които са в размер на 570 000 евро.

Треньорът няма проблеми с контузени. Очаква се той да не прави огромни промени по отношение на 11-те от триумфа над. Пред вратаря ще застане триото, и. Голямата въпросителна е дали възобновеният ще стартира от първата минута в средата на терена за сметка на или. Ако изборът е в интерес на Юга, то се чака да играе зад нападателите и, които демонстрират положително взаимоотношение. фланговете ще връхлитат и Джером Синклеър.

Домакините са в позиция да продължат напред на доктрина, защото изостават на 3 точки от втория във краткотрайното класиране Йънг Бойс, до момента в който водачът Рома към този момент си обезпечи прескачане на групите.

Проблемите на румънците обаче са огромни. Според информациите от северната ни съседка съществени играчи като Дяк, Юсеф и Овидиу Хобан са навън поради ковид, а отсъстват още Кестор, Омрани и Винисиус.В отсъствието на Дна Петреску мачът ще бъде воден от трима от някогашните му помощници.Пред ЦСКА-София се открива отличен късмет за триумф и " алените " нямат право да го пропущат, както и да реализира първи гол в конкуренцията.

Вероятни сформира:

ЧФР Клуж: Бълградян, Сушич, Бурка, Маня, Камора, Иту, Фжокович, Перейра, Рондон, Пъун, Дебелюх.
ЦСКА-София: Бусато, Занев, Матей, Антов, Мазику, Тиаго, Жеферсон, Синклеър, Санкаре, Сой, Йомов.
Лига Европа 5 кръг, четвъртък 3 декември  ЧФР Клуж 22:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР