ЦСКА - София е загубил още една съдебна битка, научи

...
ЦСКА - София е загубил още една съдебна битка, научи
Коментари Харесай

ЦСКА - София загуби още една съдебна битка с Бенжелюн

ЦСКА - София е изгубил още една правосъдна борба, научи Sportal.bg . “Червените ” са подали обжалване против Юнес Бенжелюн и ФИФА в швейцарския федерален съд. От “Армията ” получиха възбрана за картотекиране на нови футболисти при започване на февруари поради дълг към французина, само че в последна сметка се изплатиха на някогашния си играч, с цел да могат да привлекат нови футболисти. В следствие от ЦСКА - София са обжалвали решението на ФИФА, само че на 5 април от Швейцария идва решение в интерес на Бенжелюн и Световната футболна централа.
 ЦСКА - София се издължи на Бенжелюн, юристите му бавят процедурите ЦСКА - София се издължи на Бенжелюн, юристите му бавят процедурите
От “Армията ” ще би трябвало да платят 8000 швейцарски франка правосъдни разходи, както и да възстановят на Бенжелюн 9000 франка също за правосъдни разходи.

Междувременно от клуба към момента са със спряна регистрация на нови футболисти, като поради това към момента не съумяват да картотекират последното си ново попълнение Енес Махмутович. Санкцията е поради дълг към Сержиньо, Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня. Ако не изчистят отговорностите, които са на стойност към 750 000 евро до 31 май ще има проблем с лиценза от страна на ФИФА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР