ЦСКА-София е в очакване да придобие правата върху активите на

...
ЦСКА-София е в очакване да придобие правата върху активите на
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" е в очакване да придобие активите с цената на допълнителна жертва

ЦСКА-София " е в очакване да придобие правата върху активите на банкрутиралото " ПФК ЦСКА " АД. Преди ден съдът е постановил, че разпорежда " собствеността върху движимостите и имуществените права " върху " Ред енимълс " ЕООД, която е обвързвана с футболния клуб.

Участниците в търга имат седемдневен период да апелират. Ако това не стане, активите ще бъдат добити от ръководения от Гриша Ганчев и Юлиан Инджов клуб.

Обвит в огромно напрежение, търгът за активите се организира от втория опит и беше извоюван от " Ред енимълс ". На 11 октомври тя заплати към 8 млн. лв. за активите, измежду които най-голяма тежест имат три емблеми на ЦСКА на стойност 971 705 лв., както и няколко парцела край морето и в Панчарево.

Имот с повърхност 10 декара край Бяла провокира спомагателни разногласия, защото има правосъдни решения, че той не е благосъстоятелност на банкрутиралото сдружение. Сега юристът, защитаващ ползите на " Ред енимълс " и " ЦСКА-София ", Станислав Трендафилов, съобщи пред " Дневник ", че въпреки цената му да е била сметната в търга, клубът няма да може да го получи. По думите му все пак клубът няма да апелира, тъй като желае тематиката да бъде завършена, защото напрежението и сходни странични битки пречат на устрема за реализиране на по-добри спортни резултати.

Ганчев заплати, само че ще научи ли най-важния урок от почитателите на ЦСКА

" Решението на управлението на клуба е да не се апелира. Стойността е към 1-1.5 млн. лв., само че в името на ЦСКА ще го преглътнем. Всички знаем какъв брой коства парцел на морето ", сподели Трендафилов.

Засега не се знае дали останалите участници в търга ще апелират. " Дневник " потърси без триумф изпълнителния шеф на " ЦСКА 1948 " Добрин Гьонов за мнение по тематиката.

Трендафилов съобщи, че след привършване на проблема ще се разисква дали и какви ограничения да бъдат подхванати по отношение на " ЦСКА 1948 ", който употребява сходна емблема. " Личното ми мнение като правист е, че още на идващия ден би трябвало да се забрани емблемата да се употребява от други лица ", сподели юристът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР