ЦСКА-София е пред осъществяване на пореден сериозен трансфер. “Червените” са

...
ЦСКА-София е пред осъществяване на пореден сериозен трансфер. “Червените” са
Коментари Харесай

Защитник на ЦСКА-София може да заиграе с Ибрахимович в САЩ

ЦСКА-София е пред реализиране на следващ сериозен трансфер. “Червените” са пред завършване на договаряния с Лос Анджелис Галакси по прехвърлянето на десния защитник Иван Турицов. Защитникът направи доста мощен пролетен сезон и е привлякъл вниманието на скаутите от отбора зад Океана, където звезда е Златн Ибрахимович. ЛА Галакси върви втори в Западната конференция на МЛС и сигурно ще играе в плейофите за купата.

До края на постоянния сезон остават три кръга, а по-късно незабавно стартира финалната фаза. В събота в 6 сутринта Ибрахимович и компания одобряват Сан Хосе Ърткуейкс. Треньор на отбора е 46-годишният аржентинец Гуилермо Барос Скелото. Турицов, който след броени дни ще навърши 20 години, е гласен за заместител на венецуелеца с швейцарски паспорт Ролф Фелшер, мийто контракт изтича в края на сезона и няма да бъде подновяван. Другият десен бранител в отбора е 17-годишният Хулиен Араухо. View this post on Instagram
“In @MLS, he’s by far the biggest talent.” @iamzlatanibrahimovic with the highest praises for @efra_26

A post shared by LA Galaxy (@lagalaxy) on Jul 10, 2019 at 2:22pm PDT
Ако прехвърлянето стане факт, то това ще е трета договорка, осъществена благодарение на легендата Христо Стоичков. Преди година в Далас беше продаден Антон Недялков, а единствено преди дни в същия клуб беше предан чартърен Едвин Джеси. Турицов претърпя тежка контузия в края на предишния сезон, откакто беше контузен в капачката по време на мача с Левски. Той е свалил шината и към този момент тренира пълноценно.

“24 часа”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР