ЦСКА-София е полуфиналист за Купата на България слд победа с

...
ЦСКА-София е полуфиналист за Купата на България слд победа с
Коментари Харесай

ЦСКА-София е на полуфинал за Купата след минимална победа

ЦСКА-София е полуфиналист за Купата на България слд победа с 1:0 против " Арда " на стадион " Васил Левски ". Амос Юга означи единствения гол в 18-ата минута.

" Червените " се причисляват към " Ботев " (Пловдив) и " Хебър " (Пазарджик), а в четвъртък " Лудогорец " и ЦСКА 1948 ще дефинират последния полуфиналист. В тази фаза ще се играят по два дуела.

ЦСКА-София още веднъж не изигра мощен мач, само че съумя да преодолее противника си, като въпреки всичко сътвори повече голови благоприятни условия в сравнение с във Варна в събота, където нямаше удав във вратата.

Тимът притисна " Арда " още от първите минути. Преди дни тимът от Кърджали се раздели с Александър Тунчев и през днешния ден още веднъж бе воден от завърналия се и показан през вчерашния ден Николай Киров-Белия.

Попадението на Юга пристигна след две положителни обстановки. ЦСКА-София продължи да има самодейността, само че в 37-ата " Арда " можеше да изравни - Иван Коконов обаче стреля по диагонал над вратата. Малко по-късно желаният от " алените " преди сезона младеж на " Левски " Станислав Иванов изскочи самичък против Густаво Бусато, но не съумя да го преодолее.

След почивката Юрген Матей опитва от близко Анатоли Господинов с глава. Домакините бяха близо до още един гол, с който да затворят мача, само че не съумяха да се възползват. Така малко преди края Борис Тютюков изтърва покрай Бусато - не уцели вратата.

В заключителните минути още веднъж се чуха крясъци оставка от публиката на ЦСКА-София.

Жребият за полуфиналите ще бъде теглен на следващия ден (четвъртък) от към 19:30 часа и ще бъде излъчен онлайн по " Диема Спорт ". Това ще стане след края на последния четвъртфинал. Първите мачове от полуфиналите ще се играят на 9/11 април, а реваншите на 23/25 април.
ЦСКА-София за стадиона: Работата по плана върви по проект
Часове преди мача ЦСКА-София популяризира декларация, с цел да опровергае трудове, че работата по стадион " Българска войска " се бави поради върнат план за новата сцена, надлежно бавещи се процедури и така нататък

" Във връзка с следващите спекулации към стадиона на ЦСКА и поради големия интерес по тематиката, бихме желали да успокоим, че цитираната притеснителна информация е безусловно погрешна, написа в позицията на ЦСКА-София.

- Работата по плана върви по график. След като идейният план беше утвърден и получихме позволение за реорганизация, продължаваме напред с всички обемни процедури, съпътстващи толкоз виновната задача, която имаме. Една от тях да вземем за пример е тръжната процедура по желание на реализатор за ремонт на остарялото оборудване. Съвсем скоро ще ви осведомяваме публично за идните стъпки, които ще предприемем.

За следващ път призоваваме алената общественост да се осведоми единствено и само от формалните източници на клуба като уеб страницата ни и верифицираните профили в обществените мрежи. За следващ път призоваваме и публицистите да подхождат с повече отговорност към специалността си. "
" Хебър " за първи път в историята си е полуфиналист 
Пазарджишкият " Хебър " реализира историческо първо класиране на полуфинал в шампионата за националната купа. Тимът на Любослав Пенев, отстранил " Левски " в предходната фаза, изхвърли от шампионата и " Пирин " (Благоевград) - 2:1.

Георги Вълчев откри за " Хебър " в 45-ата от дузпа, отсъдена след ВАР. В 59-ата Иван Тасев изравни. Към края видеоасистентът още веднъж влезе в деяние, като този път анулира попадение на домакините поради засада.

Те обаче въпреки всичко ликуваха в добавеното време, когато сенегалецът Шейх Диаманка заби топката в мрежата - 2:1 и наслада за " Хебър ", който във втори следващ мач завоюва с 2:1 с надвит гол в самия край. Така стана и преди дни в Първа лига против " Локомотив " (Пловдив), освен това на " Лаута ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР