ЦСКА-София е на крачка от групите на Лигата на конференциите.

...
ЦСКА-София е на крачка от групите на Лигата на конференциите.
Коментари Харесай

Ще поднесе ли ЦСКА нова изненада срещу Базел?

ЦСКА-София е на крачка от групите на Лигата на конференциите. " Червените " одобряват Базел довечера в първия мач от плейофа, който е последното затруднение пред груповата фаза.
Прочетете още
Столичани имат своите шансове и добре познават усета на против швейцарците. Българите отстраниха същия противник единствено преди две години, и то като посетител. През октомври 2020 година в плейофа за влизане в групите на Лига Европа ЦСКА - София победи с 3:1. Тогава поради пандемията дуелите бяха в един мач.

Все отново Базел влиза като любимец в срещата, макар че отборът е надалеч от най-хубавата си форма - няма в първите четири дуела в локалното състезание. Според букмейкъра триумфът на гостите от Швейцария е избран с коефициент 2,30, до момента в който за " алените " е 3,47. Що се отнася за премахване на противника разликата е още по-голяма - 1,29 за краен триумф на гостите и 3,60 за българите.

Ако смятате, че ЦСКА-София може да сервира изненадата най-малко в първия мач, можете да опитате някои атрактивни оферти. Едното от тях е столичани да победят и в дуела да има под 2,5 гола - 6,6. Друго, което несъмнено си коства, българите да победят тъкмо с един гол 4,75.

Сочни ставки се оферират и за ексцентрични прогнози като - да има автогол в конфликта - това ще умножи ви по 9, както и да има гол в добавеното време - 9,5 коеф.

Мачът през днешния ден на стадион “Васил Левски” е с начален час 20:00 часа. Имате време да изберете вашия, вие сте на ход.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР