ЦСКА - София е готов с идейния проект за реконструкцията

...
ЦСКА - София е готов с идейния проект за реконструкцията
Коментари Харесай

ЦСКА - София представя проекта за новия стадион до месец

ЦСКА - София е подготвен с идейния план за реконструкцията на стадион " Българска войска " и остава да бъдат изгладени последни минимални елементи, преди той да бъде входиран за утвърждение. Това ще се случи най-късно до месец.

Припомняме, че преди дни " алените " разгласиха обяснителен видеоклип, в който демонстрираха напредъка си за стадиона.
 ЦСКА - София ще продължи да играе на ЦСКА - София ще продължи да играе на " Българска войска " и напролет
" Преди половин година наехме огромна интернационална компания, която да създаде план за построяването на съвременно спортно оборудване. Отделно започнахме работа с интернационално архитектурно бюро и консултантски къщи. Повече от 20 задгранични експерти с богат опит в строителството на игрища в целия свят дойдоха в България, с цел да се срещнат в елементи със съществуващия към този момент стадион " Българска войска ", с имота, с околната среда и със заинтригуваните страни. Месец по-късно стартира същинската работа по основаването на обстоен абстрактен план за новия стадион ", оповестиха от Борисовата градина.

Съвсем скоро той ще бъде входиран в държавното сдружение, притежател на парцела - " Сердика спортни парцели ", което би трябвало да кандидатства за позволение за градеж. В идващите дни двете страни ще подпишат меморандум, който ясно да очертае отговорностите им по проблема. Срещата би трябвало да бъде планувана от спортното министерство, като към този момент клубът и страната са разменили текстове с оферти за идния договор.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР