ЦСКА-София е договорил контрола с Поморие по време на паузата

...
ЦСКА-София е договорил контрола с Поморие по време на паузата
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще направи контрола с Поморие в Стралджа

ЦСКА-София е договорил контрола с Поморие по време на паузата за националните тимове. Все още не е конкретизирана дата, защото втородивизионният отбор ще играе за Купата на България няколко дни по-рано. На този стадий е дискутиран 7 септември (събота), само че вероятно срещата може да се реалокира за 8-и.

Програмата за шампионата за купата ще излезе евентуално на следващия ден, след което двата клуба ще се схванат дефинитивно. В конкуренцията Поморие гостува на третодивизионния Созопол, а при победа ще се изправи против Берое.

Интересното е, че спарингът с ЦСКА-София ще се организира в Стралджа. Това е по концепция и покана на кмета на града в Ямболска област Атанас Киров. Той е някогашен футболист на ЦСКА и непосредствен другар със Стойчо Стоилов.

За визитата на “червените” в Стралджа се заприказва в средата на юни. Тогава Стоилов и водачът на агитката Иван Велчев - Кюстендилеца посетиха града по случай 10-годишнината на локалния почитател клуб. Стоилов разгласи, че в града има “два доста положителни терена, които може би са на равнището на тези в Панчарево”.

Контролата сред ЦСКА-София и Поморие ще е гвоздеят в програмата по случай 50 години от оповестяването на Стралджа за град. Ветерани на “червените” и на локалния тим също ще играят между тях преди спаринга. efbet Лига 7 кръг, неделя 25 август  Дунав 18:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР