ЦСКА - София е близо до привличането на доста класен

...
ЦСКА - София е близо до привличането на доста класен
Коментари Харесай

ЦСКА - София подготвя грансферен удар

ЦСКА - София е покрай привличането на много класен за родните стандарти футболист, твърди „ Тема Спорт “. Очаква се развиване по тематиката да има при започване на новата година. Армейците стягат селекция, в която няма да е значимо количеството, а качеството. Именно това е желанието на треньора Саша Илич, който е убеден, че с верните попълнения, даже и не доста на брой, отборът ще резервира лидерската позиция, на която зимува, и ще приключи 11-годишната надмощие на Лудогорец.

ЦСКА - София сигурно ще притегли двама футболисти през януари, като клубът ще следи деликатно ситуацията на трансферния фронт и е прекомерно евентуално през февруари да прибави трети нов към състава на Саша Илич. В Борисовата градина имат няколко набелязани играчи, като една част от тях ще дойдат в този момент, а други ще бъдат следени и напролет.

В последните години армейците на няколко пъти взимаха нови състезатели в навечерието и даже след подновяването на втория полусезон. Такива бяха случаите с португалския бранител Нуно Томаш и нападателя Жорди Кайседо, чийто трансфер в ЦСКА - София се оказа много сполучлив.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР