ЦСКА - София честити рождения ден на старши треньора си

...
ЦСКА - София честити рождения ден на старши треньора си
Коментари Харесай

От Армията поздравиха Илич: Честит рожден ден на човека, който ни сплоти като семейство!

ЦСКА - София честити рождения ден на старши треньора си Саша Илич, който през днешния ден навършва 45 години. Сръбският експерт пое " алените " през лятото и направи по този начин, че тимът да зимува на първото място в efbet Лига. Столичният отбор има преднина от една точка на върха пред втория Лудогорец след края на есенния полусезон.

Преди да поеме ЦСКА - София, Илич бе отпред на Чукарички, с който сервира приятна изненада в сръбската Суперлига, класирайки сензационно скромния отбор на трето място. Преди това наставникът е работил в разнообразни младежки и юношески национални гарнитури на Сърбия, както и като асистент на Драган Стойкович в репрезентацията на западните ни съседи.
19  Септември (София) - ЦСКА - София
Като футболист Илич се трансформира в легенда на Партизан, записвайки за белградския гранд цели 20 сезона. Той е играчът с най-вече мачове в историята на " гробарите ", а във визитката му личат извоювани 11 шампионски трофеи и 7 купи на страната. Извън Сърбия, спортната му кариера минава в Селта, Галатасарай, Ред Бул Залцбург и Лариса.

" Честит рожден ден на индивида, който ни сплоти като семейство! Продължавай да бъдеш номер 1, Саша! ", написаха от " Армията ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР