ЦСКА сломи 10 от ЦСКА 1948 в мач от 24-ия

...
ЦСКА сломи 10 от ЦСКА 1948 в мач от 24-ия
Коментари Харесай

ЦСКА изстрада трите точки срещу 10 от ЦСКА 1948

ЦСКА пречупи 10 от ЦСКА 1948 в мач от 24-ия кръг на Първа лига. На стадиона в Бистрица възпитаниците на Нестор Ел Маестро стигнаха до победа с 2:1 след поврат през втората част и попадение в 94-та минута.


Още в началните секунди Енес Махмутович провокира блъсканица в наказателното поле на домакините, а ЦСКА 1948 отговори с рисков изстрел, който бе избавен с опитност от Густаво Бусато. Играчите на Николай Панайотов поведоха в резултата в 11-та минута посредством Евгений Сердюк. Педриньо центрира по превъзходен метод с външен фалц и откри Сердюк, който изпревари противник и осъществя с глава за 1:0. В края на постоянното време обаче ЦСКА 1948 остана с 10 души на терена за втори жълт картон на Неделко Пишчевич, който закъсня при единоборство с Марселино Кареасо.

След паузата ЦСКА с нищо не показва, че има числено предимство на терена, като имаше доста брак в дейностите и рядко застрашаваше вратата на Петър Маринов. Все отново, влезлият от аварийна пейка Данило Асприля възвърне равенството в 66-та минута след елегантна асистенция на Джонатан Линдсет. Норвежецът, който също се появи от пейката, имаше основна роля и за реализирането на цялостния поврат, когато в четвъртата минута на добавеното време комбинира със сънародника си Улаус Скаршем и друга от промените на Ел Маестро приключи по съвършен метод обстановката, с цел да донесе скъпите три точки на гостите.

ЦСКА събра актив от 51 точки, като по този метод се изравни с водачите Лудогорец и Черно море, само че първенците са с два мача по-малко, до момента в който " моряците " гостуват на Берое по-късно през днешния ден. ЦСКА 1948 продължава отрицателната си поредност и остава шести с 37 пункта.

В идващия кръг Панайотов и компания са посетители на Черно море, до момента в който ЦСКА посреща Ботев Пд на Националния стадион. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР