ЦСКА си осигури сребърните медали в efbet Лига, след като

...
ЦСКА си осигури сребърните медали в efbet Лига, след като
Коментари Харесай

ЦСКА прегази Берое в София и си осигури евроучастие

ЦСКА си обезпечи сребърните медали в efbet Лига, откакто прегази с безапелационното 5:0 тима на Берое на стадион " Българска войска ". В воин за " алените " се трансформира Тиаго Родригес, който се регистрира с два гола и асистенция. Останалите попадения за ''армейците'' осъществиха Евандро, Валентин Антов и Али Соу. По този метод ЦСКА събра 59 точки и приключи шампионата на второ място с задатък от 4 точки пред тима Славия, който се класира трети. Берое пък, от своя страна, с актив от 49 точки приключи на петата позиция в крайното класиране на сезон 2019/20 в efbet Лига.

Преди началото на мача почетни плакети получиха именитият треньор Димитър Пенев, който през днешния ден навършва 75 години, както и Едвин Джеси и Рубен Пинто. Това бе финален мач за двамата с " аления " екип. Пинто записа 128 мача за ЦСКА, в които осъществя 12 гола и направи 10 асистенции, до момента в който Джеси се регистрира с 60 дуела, в които вкара 6 попадения и направи 10 асистенции.

Домакините откриха резултата посредством Евандро след едвам четири минути игра. Тиаго Родригес стреля отдясно, само че топката бе блокирана и отиде вляво. Евандро пое и стреля точно с левия крайник, с помощта на което откри резултата - 1:0 за ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР