ЦСКА си го върна тъпкано на Левски за загубата по-рано

...
ЦСКА си го върна тъпкано на Левски за загубата по-рано
Коментари Харесай

ЦСКА сгази Левски в дербито от баскетболното първенство

ЦСКА си го върна тъпкано на Левски за загубата по-рано през сезона. Този път " алените " прегазиха противника си със 78:52 в мач от постоянния сезон на НБЛ, игран в залата на " армейците ". Тимът на Росен Барчовски заема петата позиция във краткотрайното класиране с баланс от 8 победи и 7 загуби, до момента в който Левски е трети с 9 триумфа и 5 провали.

След замени кошове в първите офанзиви домакините избухнаха със серия от 19:0, с цел да завършат първия интервал с задатък от близо 20 точки при 23:5. Те резервираха постоянен задатък през втората част, като на почивката резултатът беше 39:24 в тяхна изгода.

Стабилна игра на „ алените “ след подновяването на играта удължи хегемонията им на терена, а след серия от 8:3 за завършек на третия интервал те направиха задатъка си над 20 точки за 60:39. Стабилна игра на домакините до края докара и до безапелационния краен резултат.

Алекс Симеонов означи 20 точки, а Мартин Сотиров и Зейн Ноус прибавиха по 19 за спечелилите. Златин Георгиев беше най-резултатен за " сините " с 19 точки.

" Поемам виновността. С 50 маркирани точки не можем да победим, който и да било. Ще си забележим грешките и ще ги изправим, само че Левски не може да наподобява по този метод ", разгласи капитанът на " сините " Асен Великов.

" No comment! Нямаме никаво опрощение, нито ние треньорите, нито играчите ", отсече треньорът на Левски Димитър Ангелов.

" В нашата зала мъчно се игаре. Докъде ще стигнем никой не знае. Брандън Йънг ще ни помогне доста ", разяснява един от героите за " алените " Алекс Симеонов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР