ЦСКА ще замине за Скопие утре сутрин в 8:00 часа.

...
ЦСКА ще замине за Скопие утре сутрин в 8:00 часа.
Коментари Харесай

ЦСКА отлита за Скопие утре сутрин

ЦСКА ще замине за Скопие на следващия ден заран в 8:00 часа. Днес в 18:00 ч. армейците ще проведат последното си занятие на родна земя на подготвителната база в Панчарево, където ще нощуват в лагерна конюнктура.
 Още тази седмица ЦСКА може да се раздели с трима ненужни
Още тази седмица ЦСКА може да се раздели с трима ненужни

Нямат бъдеще на " Армията " и упражняват с дубъла

Те ще пътуват за столицата на Северна Македония с клубния си рейс, който ще ги прибере назад в България незабавно след дуела с Македония Гьорче Петров.

Червените имаха известни проблеми с организирането на своето пътешестване, защото както е известно, до последно не беше ясно къде ще се организира дуелът. Причината са солидните антибългарски митинги в столицата на югозападната ни съседка. Армейците имаха непокътнат хотел в Скопие от няколко седмици, само че бяха подготвени и с вид, при който срещата се организира в Струмица. Очаква се за тяхната защита да се грижат както служители на реда от България, които ще ескортират рейса, по този начин и техни сътрудници от Северна Македония.

Съоръжението, на което ще се изиграе мачът - базата на локалната футболна федерация, е с потенциал от 2500 места, които обаче заради ограничения за сигурност ще бъдат редуцирани до 1250. Привържениците на ЦСКА получиха едвам 60 билета за срещата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР