ЦСКА ще трябва да плати около 3 милиона лева заради

...
ЦСКА ще трябва да плати около 3 милиона лева заради
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА да благодарят на Титан, Емил Костадинов и още двама изпълнителни директори

ЦСКА ще би трябвало да заплати към 3 милиона лв. поради изгубени каузи от някогашни футболисти на тима, които не оставиха никаква диря с изяви на терена. Собствениците на " армейците " нощес разгласиха известие, че задълженията ще бъдат изчистени. И попитаха кой изпълнителен шеф е подписвал въпросните в действителност безумни контракти с тях.

Юнес Бенжелюн и компания бяха привлечени през сезон 2012/2013, когато треньор на ЦСКА още веднъж беше Стойчо Младенов. Собственици - Димитър Борисов и Иво Иванов от компания " Титан ".

По това време ЦСКА има цели трима изпълнителни шефове. По чисто футболните въпроси дава отговор... Емил Костадинов, който в този момент е в управата на БФС, първо вице на Борислав Михайлов. Та, ясно е кой е подписвал тези контракти, тежащи като воденичен камък на врата на ЦСКА и в този момент, толкоз години след " звездните " прехвърляния. Другите двама реализатори шефове тогава са били индивидът на " Титан " Венцислав Живков и Георги Илиев. Майкъла не стопира да разяснява процесите в ЦСКА в този момент...

Припомняме публикация в ТОПСПОРТ от края на 2012-а година. В нея се споделя, че следващият опит на притежателите на " армейците " да понижат заплатите на футболистите приключва с неуспех. Поради слаба форма, Бенжелюн, Джереми Родригес, Антонио Нилсон и други упражняват настрана, под управлението на Сашо Борисов.

Те си потеглят към своите родни места, с цел да стартират по-късно каузи против ЦСКА. Сега ги заплащат други. Каква трансферна политика, какво ръководство?!
 Ненужните в ЦСКА още веднъж изиграха клуба
Ненужните в ЦСКА още веднъж изиграха клуба

Бенжелюн и компания рано, рано отлетели за своите страни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР