ЦСКА ще стартира и втория си пролетен двубой със състав,

...
ЦСКА ще стартира и втория си пролетен двубой със състав,
Коментари Харесай

Гарсес остава на пейката и срещу Славия

ЦСКА ще започва и втория си пролетен дуел със състав, напълно построен от футболисти, които носиха аления екип и през есента. Това съществено контрастира с практиката от предходните сезони, когато на " Армията " привличаха по няколко нови играчи и се разделяха с още толкоз, което водеше до изменен образ на отбора при подновяването на шампионата. През тази акция обаче на " Армията " взеха единствено двама футболисти, един от които - Браян Морено, е контузен и ще е навън още най-малко месец. Бразилецът Маурисио Гарсес пък все още е запаса.

Той няма да попадне измежду стартовите 11 и в идното в неделя от 17:45 часа посещение на Славия. Вместо него по двата фланга ще бъдат предпочетени титулярите през есента Яник Вилдсхут и някогашният състезател на белите Георги Йомов. На върха на офанзивата, където Гарсес също може да бъде употребен, пък ще стартира голмайсторът на отбора Жорди Кайседо. Бразилецът дебютира при равенството с Локомотив (София), появявайки се на терена 10 минути преди края, само че не съумя да раздвижи играта на " армейците ".
 Преговорите сред ЦСКА и Ботев (Пд) за Па Конате зациклиха... към този момент
Преговорите сред ЦСКА и Ботев (Пд) за Па Конате зациклиха... към този момент

Малко евентуално е да се стигне до договорка до края на затварящия на 28 февруари трансферен прозорец

Не е несъмнено, че в титулярния състав ще попадне и един от най-важните футболисти през есента Греъм Кери. Ирландецът бе като прероден, откакто Стойчо Младенов пое ЦСКА и го реалокира зад тила на централния нападател. Вкара основни попадения и бе с основна роля при влизането в груповата фаза на Лигата на конференциите. От средата на есенния полусезон обаче формата му последователно стартира да спада, а след това стана ясно и че има сериозен проблем в фамилията му. Именно поради него левичарят пропусна последните декемврийски мачове на ЦСКА, а по-късно се забави с присъединението към лагера на отбора в Турция. Кери бе измежду най-слабите на терена в дуела с Локомотив (София) и треньорът Стойчо Младенов умува дали да не го остави на аварийна пейка в гостуването на Славия, твърди " Тема спорт ".

При подобен вид армейците ще играят без характерен плеймейкър, както бе при успеха над Лудогорец. В средата на терена ще си партнират Лам и Юга, малко пред тях ще работи Мухар, а Кох и Матей ще образуват централната двойка бранители. Както е известно, Жеферсон пропуща срещата поради наказване.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР