ЦСКА ще се раздели с над половин отбор по време

...
ЦСКА ще се раздели с над половин отбор по време
Коментари Харесай

Над половин отбор ще напусне ЦСКА през лятото

ЦСКА ще се раздели с над половин тим по време на паузата сред сезоните, написа " Тема Спорт ". След като през предишното лято Борисовата градина напуснаха 7 играчи, в този момент тръгващите си след края на акцията също ще са най-малко половин дузина.

Сред доста евентуалните напускащи са Федерико Варела и Йоан Баи, които по този начин и не завоюваха доверието на треньора Стойчо Младенов. Аржентинецът е непрекъснато контузен, а също така мудността му на терена не е по усета на опитния ментор.
 ЦСКА с нов лагер в Австрия
ЦСКА с нов лагер в Австрия

" Червените " още веднъж ще се насочат към Австрия през лятната пауза

За 25-годишното френско крило пък ЦСКА беше първи професионален тим в кариерата, като той по този начин и не съумява да отбрани привличането си. Брадли Мазику и Греъм Кери ще си тръгнат като свобони сътрудници, защото по една или друга причина не желаят да възобновят своите контракти.

Футболистът с най-дълъг стаж от сегашния състав на " армейците " - Жеферсон, също към този момент търси път към родната Бразилия. Твърде евентуално е нападателят Жорди Кайседо да бъде продаден, защото към него има сериозен интерес от клубове от Западна Европа. Евентуални изходящи покупко-продажби са предстоящи и за Бисмарк Чарлс, Калоян Кръстев и Ахмед Ахмедов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР