ЦСКА ще се радва на сериозна подкрепа от трибуните по

...
ЦСКА ще се радва на сериозна подкрепа от трибуните по
Коментари Харесай

Продажбата на билети за мача ЦСКА - Осиек върви много добре!

ЦСКА ще се радва на сериозна поддръжка от трибуните по време на мача с Осиек в четвъртък. Продажбата на билетите за срещата от шампионата Лига на конференциите върви доста добре, разбра ТОПСПОРТ . Това ще бъде второ домакинство на ЦСКА в Европа през този сезон. Отбор и аудитория ще са едно цяло, а всички обичащи " алените " имат вяра в нова незабравима вечер и нов триумф против хърватите.

Двубоят е на 5 август (четвъртък) от 20:00 часа на стадион " Васил Левски ". Феновете ще бъдат позиционирани в секторите " А ", " В " и " Г ".

Припомняме, че билетите са поименни и според българското законодателство се разрешава на трибуните да участват единствено 50% от седящите места на стадиона, тъй че оптимално до 20 000 души ще могат да посетят дуела онлайн.

Ръководството на ЦСКА постави доста допустими цени, което е още една позитивна причина на мача да има доста почитатели. За бранш " А " билетът коства 20 лв., за другите два по 12. Деца до 7 години влизат на стадиона гратис.

И на следващия ден пропуски ще се продават също на касата до почитател магазина на " Армията ", която ще бъде с работно време от 10:00 до 20:00 часа, а в деня на мача (5 август) от 10:00 часа до края на първото полувреме на дуела.

Хора с неработоспособност над 49% получават 20% отстъпка от билета. За потреблението й се дава решение на ТЕЛК.

Остава малко време до мача, а билетите се купуват с чудесно движение. Хубаво е публиката още веднъж да потвърди, че е зад тима и да има цялостен потенциал от 20 000, както беше на финала за Купата на България. Защото ЦСКА има потребност от мощна поддръжка. Съперникът е сериозен, а вкъщи и стените оказват помощ. Пълни трибуни са от извънредно значение.
 Осиек резервира звездите си за ЦСКА и не впечатли
Осиек резервира звездите си за ЦСКА и не впечатли

Срещу Славен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР