ЦСКА ще реши дали да откупи Жоржиньо в зависимост от

...
ЦСКА ще реши дали да откупи Жоржиньо в зависимост от
Коментари Харесай

Представянето на Жоржиньо в плейофите ще реши оставането му в ЦСКА

ЦСКА ще реши дали да откупи Жоржиньо според от представянето му в плейофната фаза на шампионата, която започва в края на седмицата, написа " Тема Спорт ".
 ЦСКА готви всеобща селекция през лятото
Крилото е чартърен на " Армията " от Сент Етиен, само че " алените " имат опцията да придобият правата му. До момента той оставя спорни усещания с изявите си.

Привличането на играчи чартърен е нормална процедура за ЦСКА в последните години. По този метод клубът взе Рубен Пинто, Али Соу и Енрике Рафаел, след което се възползва от опцията за закупуването им.

В събота 23-годишният Жоржиньо изживя исторически момент с националния отбор на Гвинея-Бисау - класиране за Купата на Африка, като финалите ще се проведат през юни и юли в Египет.

Жоржиньо се появи в 82-ата минута на решаващата подготовка против Мозамбик (2:2). След мача той незабавно се похвали в обществените мрежи. Пусна си фотография от стадиона, на която държи националния байрак. А под фрагмента написа: " Мисията е изпълнена ".

Като младеж той е ставал европейски вицешампион с Португалия (U19) на континенталния шампионат през 2014 година в Унгария.

Ако Жоржиньо се показа мощно в плейофната фаза на шампионата, а и поради идното му присъединяване на шампионата за Купата на Африка, е доста евентуално ЦСКА да направи опит да го притегли за непрекъснато.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР