ЦСКА ще привлече поне четирима нови играчи за следващия сезон.

...
ЦСКА ще привлече поне четирима нови играчи за следващия сезон.
Коментари Харесай

ЦСКА набеляза четирима нови за следващия сезон

ЦСКА ще притегли най-малко четирима нови играчи за идващия сезон. Клубът има набелязани съответни трансферни цели и към този момент работи по лятната селекция. В проектите попадат двама млади и доста перспективни български състезатели.

Както е известно, договорите на Албентоса, Давидов, Отабор и Анита бяха прекъснати. Пинто и Джеси също си потеглят, защото и техните договори изтичат. Към изхода гледат и таранът Юрич, а ще има и други, които ще разтрогнат след края на сезона. Така съставът на ЦСКА ще претърпи много промени.

С оглед напускащите предпочитано ще бъде привличането на халфове и крила. В средата на терена отборът остава без Анита и Пинто, а през зимата си потегли и Бикел, тъй че вариантите за треньорския щаб ще бъдат много нищожни - Антов и Малинов. Клубът има сделка с Анита за вероятно негово завръщане, само че това е малко евентуално да се случи.

По фланговете ЦСКА също ще търси подкрепления през лятото. Разочаровалият с представянето си Отабор към този момент си потегли, а същото ще се случи и с Джеси, а доста евентуално и с Кери. Така в Борисовата градина ще остане единствено Енрике като номинално крило. По фланга е употребен и Евандро, който обаче е по-ефективен на върха на офанзивата, а и може да бъде продаден. Така армейците ще би трябвало да привлекат най-малко две крила през лятото.

Селекцията обаче надали ще се изчерпи единствено с тези два поста и според от напускащите ЦСКА може да вземе също и бранител и нападател. В клуба обмислят да продадат Соу или Евандро, с цел да попълнят свежи средства. Жеферсон също е футболист, който ще бъде трансфериран поради прекомерно високата си заплата, а е със статут на запаса.

През този сезон на " Армията " бяха привлечени 13 играчи, без да се броят върнатите преотстъпени. Само дребна част от тях обаче се постановиха като титуляри. От тях единствено Бусато, Занев, Мазику Белтраме и Ахмедов се чака да останат и за идващия сезон. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР