ЦСКА ще посрещне 2023 година като лидер в класирането на

...
ЦСКА ще посрещне 2023 година като лидер в класирането на
Коментари Харесай

ЦСКА - заслуженият лидер!

ЦСКА ще посрещне 2023 година като водач в класирането на efbet Лига. " Червените " не бяха ставали " есенни първенци " от 2014-а година насам. Сега за №1 и това е изцяло справедливо. Точките им след 18 кръга са 44, с една повече от втория Лудогорец. 

ЦСКА е тимът в елита с най-вече победи през сезона - 14. Също по този начин и тимът с най-силна отбрана, откакто " армейците " позволиха единствено 9 гола във вратата си. Или по половин приблизително на мач. 

ЦСКА е най-хубав хазаин - завоюва 25 точки на собствен терен след 8 победи и 1 тъждество. И най-хубав посетител - 19 точки при визити. Тук първото място е споделено с Лудогорец, който също има толкоз. 

Единственият в действителност слаб мач на ЦСКА беше във Вечното дерби против Левски, което беше изгубено. ЦСКА отстъпи и на Лудогорец в Разград, само че тогава надигра тотално домакините. Можеше да получи 2 дузпи, само че това не се случи. Грешни решения след ВАР пък помогнаха на разградчани при успехите им над пловдивския Ботев и Септември. Така че разликата в точките с ЦСКА можеше да е по-голяма. 

ЦСКА отпадна в плейофите на шампионата Лига на конференциите след победа над Базел в София и загуба в Швейцария. " Червените " се класираха и на 1/4-финал за Купата на България. Така че есента им несъмнено е добра. 
 Партизан поздрави Саша Илич и ЦСКА във връзка „ есенната купа “
Партизан поздрави Саша Илич и ЦСКА във връзка „ есенната купа “

Сърбинът също се похвали с първото място на " алените "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР