ЦСКА ще посреща съперниците си в първенството и турнира за

...
ЦСКА ще посреща съперниците си в първенството и турнира за
Коментари Харесай

Решено: ЦСКА остава на „Армията“

ЦСКА ще посреща противниците си в шампионата и шампионата за купата на стадион „ Българска войска “ най-малко до края на постоянния сезон, написа „ Тема Спорт “.

Според предварителната стратегия на БФС 30-ият турнирен кръг е плануван за последния уикенд на месец април.

Преди това алените имат планувани семейства на Ботев Пд, Локо Пд, Спартак Вн, Лудогорец и Ботев Вр в Първа лига, както и на Черно море за SESAME Купа на България.

Със сигурност предстоящият градеж на новото оборудване на 31-кратните първенци няма да стартира до тогава и преместването на националния стадион „ Васил Левски “ ще се реализира най-рано в плейофите.

Вероятността за това обаче също е дребна. Реалистичните прогнози сочат, че строителните дейности ще стартират в паузата сред този и идващия сезон.

В четвъртък от „ Армията “ за първи път демонстрираха тримерен модел на бъдещото оборудване, а напълно скоро клубът би трябвало да е изцяло подготвен с цялостния си абстрактен план, който да показа пред държавното сдружение „ Сердика Спортни парцели “, притежател на парцела. С него ЦСКА и Министерството на спорта ще аплайват за позволение за градеж.

И едвам когато то бъде получено, ще може да стартират действителните дейности за построяването на новия дом на армейците. От клуба оповестиха, че ще заложат главно на сглобяем стоманобетон и железни детайли, което ще улесни извънредно доста работата на терен и ще редуцира времето за осъществяване на обекта на половина.

Червените през вчерашния ден оповестиха и празничните почивни дни на формалния си магазин. Феншопът няма да работи на 24, 25, 26 и 31 декември, както и на 1 и 2 януари. В останалите дни всекидневно ще е отворен сред 10:00 и 19:00 часа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР