ЦСКА ще получи сериозен финансов бонус от над 250 000

...
ЦСКА ще получи сериозен финансов бонус от над 250 000
Коментари Харесай

ЦСКА прибира сериозна сума от Кайседо при две условия

ЦСКА ще получи сериозен финансов бонус от над 250 000 лв. при две условия. Едното е клубът да не продаде Жорди Кайседо до декември. Другото - националната селекция на Еквадор, от която нападателят е неизменима част, да се класира за Световното в Катар в края на годината.

В подобен случай ФИФА ще изплати въпросната сума на българския отбор. Такава отплата се поставя на всеки клубен тим, който ще има състезател на международното състезание. Тя се пресмята дневно престой и няма по какъв начин да е по-малко от 250 000 лв..

Еквадор съвсем несъмнено ще пътува до Катар, защото четири кръга преди края на квалификациите заема третото място, което му обезпечава виза за Мондиала, с цели шест точки преднина пред преследвачите. Решаващите борби за Кайседо и компания ще са на 27 януари против Бразилия и на 2 февруари против Перу. Две победи подсигуряват присъединяване на Еквадор на международното.

Лошата вест за ЦСКА в тази ситуация е, че поради тези мачове Кайседо ще изиграе единствено една контрола на лагера в Турция. Това ще е утрешната инспекция против Стал (Миелец). След нея нападателят потегля за Истанбул, откъдето ще лени към Южна Америка.
 Варела завоюва съревнование по картинг, изпревари Кайседо
Варела завоюва съревнование по картинг, изпревари Кайседо

В Турция

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР