ЦСКА ще опита да осъществи истински трансферен удар по време

...
ЦСКА ще опита да осъществи истински трансферен удар по време
Коментари Харесай

ЦСКА предприема сериозна селекция през зимата

ЦСКА ще опита да реализира същински трансферен удар по време на зимното спиране в шампионата. Ръководството на " армейците " договаря с футболист, който има качества, които да създадат разликата, написа " Тема Спорт ".

Развитие се чака да има при започване на новата година. Играчът е податлив да премине в редиците на " алените ", само че желае да изчака още десетина дни за оферти от клубове от по-силни шампионати.

В Борисовата градина са решени да пресечен превъзходството на Лудогорец още през този сезон, като за задачата възнамеряват да привлекат трима нови футболисти, които да покачат класата на отбора. Гореспоменатият състезател ще бъде перлата в селекцията. " Червените " търсят попълнения на три позиции. Приоритет е привличането на ляв бек, който да е опция на Мазику, а също така се търсят още изобретателен полузащитник и крило.
 Годината на ЦСКА (част III): Стойчо стана екзекутор и на Левски, 2 точки разделят
Годината на ЦСКА (част III): Стойчо стана екзекутор и на Левски, 2 точки разделят " армейците " от върха

В Европа беше извоювана единствено една точка

В същото време информацията от последните дни, че от ЦСКА - София имат интерес към левия бек на Арда Давид Кики не е доказана, а по-скоро на " Армията " търсят други играчи за тази позиция. На " алените " е бил препоръчан различен състезател от родното състезание - звездата на Пирин (Благоевград) Мохамед Брахими.

Има опция ЦСКА да притегли и четвърто попълнение през зимата. Това обаче ще се случи единствено при продажба на нападателя Жорди Кайседо. На " Армията " към този момент имат и набелязан заместител на еквадореца и това е нападател от бразилското състезание.

" Червените " по традиция са много дейни на трансферния пазар през зимата. През предишния януари в клуба пристигнаха Жорди Кайседо, Бисмарк Чарлс, Федерико Варела и Мено Кох.
 Жорди Кайседо се оказа прекомерно безценен за турските клубове
Жорди Кайседо се оказа прекомерно безценен за турските клубове

Кризата в южната ни съседка стопира евентуален трансфер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР