ЦСКА ще обяви в близките дни привличането на десния бек

...
ЦСКА ще обяви в близките дни привличането на десния бек
Коментари Харесай

Новият в ЦСКА Тибо Вион - до Погба, на световния футболен трон

ЦСКА ще разгласи в околните дни привличането на десния бек Тибо Вион. Той ще се бори за титулярно място на поста с Иван Турицов. Така френската колония на " Армията " се усилва. Защитникът става пети французин в състава на 31-кратните първенци след Брадли Мазику, Амос Юга, Юнус Санкаре и Жул Кейта.

Вион може да се окаже същинско попадение за ЦСКА. Точно като левия бек и негов съотечественик - Мазику. Брадли беше един от най-хубавите на терена и нощес, в мача с БАТЕ.
 Снимка 496662
Източник:

Тибо е роден на 11 декември 1993-а година. В момента е на 26 години - отлична футболна възраст. Висок е 183 см. Интересното е, че при започване на кариерата си е бил централен нападател. Което приказва за афинитета му към гола. В кариерата си има 12 попадения. Може да играе с триумф и като дясно крило.

Новият " армеец " е международен първенец с Франция до 20 години. Той победи с купата през 2013-а, а тогава негови съотборници са огромни имена - Пол Погба, Ареола, Курт Зума, Самуел Умтити, Лука Дин... На този шампионат вкарва единствения си гол, той е във вратата на Испания.

За младежките обединения на " петлите " записва общо 19 мача с 4 гола! В Мец активът му е 34 срещи с 3 попадения и 1 асистенция, а в последния му тим Ниор - 80 мача, 4 гола и 6 асистенции.
 Тибо Вион затваря
Тибо Вион затваря " френската петорка " на " Армията "

Първи от Франция на " Армията " пристигна левият бек Брадли Мазику
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР