ЦСКА ще обжалва санкцията от два мача без публика, наложена

...
ЦСКА ще обжалва санкцията от два мача без публика, наложена
Коментари Харесай

ЦСКА обжалва санкцията

ЦСКА ще апелира глобата от два мача без аудитория, наложена от БФС. От " Армията " не одобряват решенията на Дисципа, който ги санкции и с 15 300 лева
" Наказанията за ексцесии би трябвало да са сурови, само че не разбираме докога другите тимове ще бъдат третирани друго. Не разбираме за какво отчетите на делегата и съдиите с разказани произшествия не се качват, за сметка на отчетите преди и след мач, които са качени в системата на БФС и в които се приказва за " обезпечени естествени условия за осъществяване на футболната среща ". 
Имаме няколко въпроса. Кои са тежко ударените? Колко тежко? Какви са следствията за въпросните лица? Как се чака да се срещнем със случилото се? В жалбата си ще пожелаеме да получим цялата налична информация, с цел да се срещнем с проблема в елементи.
Нима е случайност, че в миг, в който сме на точка разлика от Лудогорец, сме сурово осъдени да се хвърлим във войната без нашата войска? През годините сме се убедили, че от БФС четат дисциплинарния устав сходно на дявола Евангелието - както намерят за комфортно, за който намерят за комфортно.
Нищо не е решено. С вас, " армейци ", ще се борим до дъно. Всички дейности на кръгове към БФС единствено ни карат да имаме вяра още по-силно, че се опасяват от нас ", написаха от " Армията ".
Лидерът на " алената " агитка Иван Велчев-Кюстендилеца пожела Лудогорец да изчезне. Поводът е, че от Разград се оплакаха, че публиката на ЦСКА е правила зулуми на мача, който бе спиран на два пъти.
" Върхът на наглостта е доближат. Първото и най-важно изискване футболът ни да се възроди е това измислено отборче, синоним на хванати съдии и корупция, да изчезне от футболната ни карта ", написа Велчев във фейсбук.
" В България сме привикнали да се вземат ограничения, когато стане непоправимото, и нормално полемиката замлъква седмица след всеки съдбовен случай. Трябват крути ограничения против футболните хулигани, които с дейностите си основават предпоставки за нещастия, които ще се помнят с години. И всички безмълвни очевидци ще бъдат отговорни. Не одобряваме експанзията и рискуването на човешки живот в името на успеха в една среща, без значение какъв е залогът. Човешкият живот е най-висшата полезност и ние би трябвало да го пазим. 
Футболен мач не може да има при съществуването на голямо количество бомбички, авансово вкарани на стадиона. Недоумяваме по какъв начин някой е позволил монтирането на пиротехнически средства по оградите пред секторите, в случай, че това е безусловно неразрешено от БФС. Недоумяваме по какъв начин се разрешава безпроблемното мятане на камъни, които директно заплашиха здравето на Кирил Десподов. Наскоро отново на същия стадион нашият доктор Валентин Великов и футболистът Илкер Будинов бяха засегнати, само че това бързо и услужливо се не помни. Да не приказваме за неуважителното отношение към полицията и експанзията против униформените. Това към този момент демонстрира, че се минава тънката алена линия сред реда и анархията. И в огромните шампионати има мега кавги сред тимовете, само че разпоредбите за сигурност се съблюдават прецизно ", оповестиха от Лудогорец.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР