ЦСКА ще излезе с изцяло черен екип в реванша срещу

...
ЦСКА ще излезе с изцяло черен екип в реванша срещу
Коментари Харесай

ЦСКА излиза срещу Сепси изцяло в черно

ЦСКА ще излезе с напълно черен екип в реванша против Сепси довечера от 20:00 часа българско време. „ Червените “ оповестиха, че всичко към организацията на мача е съвършено и двата състава ще разполагат с отлични условия, с цел да създадат един първокласен футболен театър.

Делегатът на срещата – Петър Оскам от Нидерландия, е инспектирал за последно подготовката за дуела и разгласи, че всичко е готово за мача в Румъния. Първият мач приключи при триумф на Сепси с 2:0 на „ Българска войска “.

Ето какво написаха от ЦСКА:

„ Сепси Арена “ e подготвен да одобри довечера в 20:00 часа реванша от втория квалификационен кръг в шампионата Лига на конференциите сред тимовете на румънския Сепси и ЦСКА.

Всичко към организацията на мача е съвършено и двата състава ще разполагат с отлични условия, с цел да създадат един първокласен футболен театър.

Делегатът на срещата - Петер Оскам от Нидерландия, инспектира за последно подготовката за дуела и разгласи, че всичко е готово за значимия конфликт.

За пръв път домакините разпродадоха всички малко над 8500 билета за своите последователи и над 425 пропуща за почитателите на ЦСКА. Билети за срещата към този момент няма.

Полицията приканва всички фенове, които ще следят дуела от трибуните да не внасят със себе си димки, бомбички, факли и други неразрешени продукти, като също по този начин припомнят и също по този начин припомнят, че лица в нетрезво положение няма да бъдат допускани до трибуните на спортното оборудване.

Моля всички да съблюдават условията на органите на реда преди, по време и след мача.

ЦСКА ще играе в новия си напълно черен състезателен екип, а футболистите на Сепси ще бъдат в титулярната си червено-бяла раирана екипировка.

Четиримата съдии на евромача са от Албания - Елдориан Хамити (главен), Денис Реджа (първи асистент), Еринд Бургу (втори асистент), Ерджон Бастари (четвърти).

УСПЕХ, АРМЕЙЦИ!

САМО ЦСКА!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР