ЦСКА ще има нов треньор през следващия сезон, твърди Тема

...
ЦСКА ще има нов треньор през следващия сезон, твърди Тема
Коментари Харесай

Друг чужденец сменя Алън Пардю на треньорския пост в ЦСКА

ЦСКА ще има нов треньор през идващия сезон, твърди " Тема Спорт ". Треньорска промяна №15 за последните 6 години в Борисовата градина ще се състои до края на месеца. Британският експерт Алън Пардю, който сега е отпред на алените няма да продължи да извършва тази роля през другия сезон, макар че точно това анонсираха от " Армията ", когато оповестиха, че някогашният управител на Уест Хам, Нюкасъл и Кристъл Палас ще води отбора за непрекъснато.

Преди финала за Купата на България против Левски и самият англичанин удостовери: " Мачът е доста значим, само че той няма нищо общо с бъдещето на клуба. Опитен управител съм, подобен е и Станимир Стоилов. Един от нас двамата би трябвало да загуби и бъдещето ни не би трябвало да е обвързвано с развоя на обособени дуели ". След проваляне и пагубното показване против " сините " обаче управител №1 на Висшата лига за сезон 2011/12 запя друга ария. " Нека да осмислим този дуел и тогава ще приказваме за моето оставане ", сбит бе англичанинът. Да, подобен диалог ще има, само че резултатът от него наподобява предупреден... ЦСКА търси нов треньор!

Пардю ще изведе ЦСКА за последните два мача от шампионата - семейството на Ботев (Пловдив) в четвъртък от 18:00 ч. и гостуването на Черно море в неделя от 20:30 ч, които са протоколни, защото армейците не могат да помръднат от втората позиция в крайното класиране. Негативни резултати в тях обаче биха разрешили на първенеца Лудогорец да усъвършенства върха за най-голяма точкова разлика сред водача и неговия подгласник в историята на родния шампионат. В момента " алените " изостават на 20 пункта от " Орлите ", като имат и мач по-малко, а върховото достижение се държи от Левски, който през сезон 1993/94 приключва на 17 точки пред ЦСКА. За първата подготовка от лятната си подготовка, която ще се организира при започване на юни, " алените " ще бъдат изведени от нов ментор. Неговото име към момента не ясно, като от " Армията " са в интензивно търсене на заместител на Пардю.

Ръководните фактори в Борисовата градина наблюдават изкъсо развиването на някогашния състезател на отбора Сергей Якирович, който през актуалната акция завоюва шампионската купа на Босна и Херцеговина отпред на Жрински (Мостар). Вече е опипана почвата към 45-годишния полузащитник, който има контракт със настоящия си клуб до лятото на 2024 година. Якирович пристигна на " Армията " през лятото на 2005 година, когато треньор бе Миодраг Йешич и взе участие в двата мача с Леверкузен, извоювани с по 1:0. Преди месец бе сбъднат контакт и с младия сръбски експерт Саша Илич, за което призна и неговият другар Валери Божинов. Припомняме, че легендата на Партизан бе гласен за заместител на Стойчо Младенов, само че в последния миг договарянията сред двете страни бяха замразени и се стигна до назначението на Алън Пардю. От " Армията " са набелязали още няколко задгранични експерти, като се чака в околните дни да има развиване на обстановката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР