ЦСКА ще има нов шеф, който ще придобие част от

...
ЦСКА ще има нов шеф, който ще придобие част от
Коментари Харесай

Изненада! Гриша Ганчев остава в ЦСКА с нов съдружник, Стоичков се сдобива с пост

ЦСКА ще има нов началник, който ще придобие част от акциите на клуба, оповестяват от " Блиц ". Гриша Ганчев твърдо остава при " алените " и точно той води договарянията с предприемача, който ще стане съсобственик на 31-кратните първенци. Името на богаташа към този момент се пази в загадка.

Ако всичко завърши наред, не е изключено да се стигне до още една голяма сензация в Борисовата градина – Христо Стоичков да се върне от Щатите и да заеме доста висок пост в ЦСКА.

Припомняме, че Камата също има акции в клуба, само че действително той няма безусловно никакво присъединяване в ръководството. Сега концепцията е Стоичков да бъде един от босовете, които да дърпат конците на „ Армията “.

„ Напук на всички клюки, които се мъчат да съсипят ситуацията в ЦСКА, ще ви кажем, че Ицо поддържа постоянно връзка с Гриша Ганчев. Ако всичко завърши обикновено, скоро ще има доста забавни вести за ЦСКА.

Ще има и ново попълнение – халф, който да размени продадения в Саудитска Арабия Тиаго Родригес. Полузащитникът, с който се договаря, има огромен опит. Има над 100 мача в едно от топ шампионатите на Европа. Ще коства пари – няколко стотин хиляди евро. Няма да пристигна като свободен сътрудник “, разкриват още източниците на посочената нагоре медия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР