ЦСКА ще има изключително труден сблъсък с руския Белогорие Белгород

...
ЦСКА ще има изключително труден сблъсък с руския Белогорие Белгород
Коментари Харесай

Александър Попов: Очакваме с трепет мача с Белогорие

ЦСКА ще има извънредно сложен конфликт с съветския Белогорие Белгород в шампионата за купата на CEV, призна старши треньорът на " алените " Александър Попов.

" Предизвикателството е огромно, чака ни доста тежък дуел. Това е един от грандовете в Европа. Не сме в оптимална форма, само че излязохме от блатото на всекидневието. Нямаме илюзии, че можем да ги отстраним, само че знаем, че залата ще бъде тясна за нашите почитатели ", разяснява Попов на конференция.
 Пресконференция на ЦСКА преди мача с Белогорие @@@
Опитният Христо Цветанов ще играе на поста посрещач, до момента в който Ивайло Стефанов има отчасти скъсване на бедрен мускул и сигурно пропуща първата среща сред двата състава. Ветеранът може да се появи на полето в реванша на съветска земя.

Станислав Петков, който претърпя тежка интервенция на корема в Германия, също няма да вземе присъединяване в мача в четвъртък.

" Очакваме с боязън мача. Това е венец на нашите старания. Разучили сме съперника, не са непобедими. Знаем, че Зенит и Белогорие са тимовете, които дефинират първенеца в Русия. Имаме подготвен проект за деяние. Интересно е дали на моменти ще можем да играем като еднакъв с еднакъв с отбора на Белгород. Те имат проблеми при посрещането, ще пробваме да се възползваме от тях ", сподели още Александър Попов.

Първата среща сред ЦСКА и трикратния европейски клубен първенец Белогорие е на 7 декември от 19.00 часа в зала " Универсиада ". Цените на билетите са по 10 лв.. Касите на зала " Универсиада " отварят в 17.30 часа. Пропуски се продават в зала Васил Симов ", както и в мрежата на тикетпро.
 Пресконференция на ЦСКА преди мача с Белогорие @@@
Притежателите на карти " 100 сърца за ЦСКА " ще употребяват отстъпка при покупката на билети.

СНИМКИ: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ - ТУК!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР