ЦСКА ще играе в изцяло червен екип срещу Копенхаген, а

...
ЦСКА ще играе в изцяло червен екип срещу Копенхаген, а
Коментари Харесай

ЦСКА никога не се предава!

ЦСКА ще играе в напълно червен екип против Копенхаген, а домакините ще бъдат в бяло довечера, в 19:30 часа на " Телиа Паркен ", в реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа, написа формалният уебсайт на " армейците ".

" Телиа Паркен " разполага с 38 065 седящи места. Домакините отпуснаха 700 билета за " червени " последователи, които ще бъдат ситуирани зад една от вратите на стадиона. От Копенхаген направиха изключение в процедурата си по продажба на билети за гостуващата аудитория и позволиха всеки на място в деня на мача да може да си закупи пропуск. По този метод ще се улеснят и пътуващите от разнообразни европейски страни български последователи, разяснява уеб сайтът.

 Джан Пиеро Гасперини: ЦСКА може да изненада Копенхаген
Треньорът на Аталанта: ЦСКА може да изненада Копенхаген

" Дано единствено не глътнем вода... "

Призоваваме всички да съблюдават разпоредбите и организацията на локалните управляващи. Вече доказахме както в Рига, по този начин и във Виена, че сме образец за правилно държание, за което бяхме публично поздравени от делегатите на УЕФА на двете срещи.

 Снимка 373482
Източник:

За всички, които няма да са на стадиона в Дания, ще бъде сложена голяма видеостена на " Армията ", на която искащите последователи ще могат дружно да изгледат следващата евробитка на обичания тим. Видеостената с размери 6 на 3 метра ще бъде ситуирана вътре на стадиона пред бранш А, а почитателите ще могат гратис да заемат своите места в бранша и да поддържат дружно ЦСКА във значимия мач. На стадиона ще се продават храни и питиета, прецизират от " армейския " уебсайт.

 ЦСКА приготвя специфична изненада за почитателите си
ЦСКА приготвя специфична изненада за почитателите си

Вижте каква е тя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР