ЦСКА ще играе контрола със Струмска слава на 25 януари,

...
ЦСКА ще играе контрола със Струмска слава на 25 януари,
Коментари Харесай

Обявиха още една контрола на ЦСКА на родна земя

ЦСКА ще играе контрола със Струмска популярност на 25 януари, оповестиха от втородивизионния клуб. Проверката ще се състои в София, а на по-късен стадий ще се дефинира дали ще се играе на "Армията ", или въз основата в Панчарево.



Така "червените " към този момент имат три уговорени спаринга на българска земя, като с изключение на Славата ще срещнат елитния Ботев Враца на 2 февруари и водача във Втора лига Локомотив София на 5 или 6 февруари - все в столицата. Първият формален дуел на отбора ще е на 13-и със Славия на "Овча купел ". Предвид обстоятелството, че към момента няма удостоверение за местоположението на втория зимен лагер, то всички тези инспекции демонстрират, че "червените " ще си останат в България.

Същевременно към момента не е явен противникът за последната контрола на отбора от подготвителния интервал в Алания. Спарингът би трябвало да се изиграе на следващия ден, само че "червените " към момента договарят и не са оповестили името на съперника си. Уточнява се и началният час на инспекцията.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР