ЦСКА се включи в благотворителна инициатива в подкрепа на деца,

...
ЦСКА се включи в благотворителна инициатива в подкрепа на деца,
Коментари Харесай

ЦСКА с благотворителна инициатива по случай първия учебен ден

ЦСКА се включи в благотворителна самодейност в поддръжка на деца, чийто родители нямат опция да им обезпечат нужното за естествен образователен развой. Грандът от Борисовата градина употребява датата 15 септември, с цел да призове повече хора да се включат в самодейността. В клуба също по този начин са събрали и дарили принадлежности и средства на нуждаещите се.

Ето какво написаха от ЦСКА:

" Всяко дете заслужава да бъде щастливо на първия образователен ден!

За страдание, голям брой деца в България няма да посрещнат 15-и септември с нови образователни принадлежности. Само във Врачанска област са локализирани 840 възпитаници, чиито фамилии нямат опцията да им купят нужните материали за естествен образователен развой.

Един преподавател там обаче се грижи допустимо най-вече от тях да се зарадват на нови принадлежности. За поредна година Мая Методиева провежда самодейността " Прави положително. Бъди добър ", която набира раници и образователни материали за нуждаещи се малчугани. До края на август бяха събрани едвам 20 ранички от нужните 840.

Провокирани от желанието да бъдем част от положителното, въвлякохме академията на ЦСКА и първия тим в акцията за да помогнем на повече възпитаници.

Събрахме стотици ранички и ги занесохме персонално на децата, дружно с футболисти от школата. По този метод искахме да помогнем освен на тези в неволя, само че и да научим нашите деца да са милостиви и съпричастни с потребностите на другия.

Футболистите от школата посетиха и къщата на едно от фамилиите, а видяното ще помнят дълго. Сблъскаха се с един друг свят, свят на мизерия, който всички ние би трябвало да опитаме да променим към по-добро.

Кампанията " Прави положително. Бъди добър. " продължава до края на септември. Призоваваме всеки, който има опция, да се включи в нея. Информация по какъв начин да го извършите ще намерите тук:

Благодарим на всички родители от школата и на всеки, присъединил се от първия тим, че се отзоваха и помогнаха! ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР