ЦСКА се върна на победния път с 2:0 срещу Ботев

...
ЦСКА се върна на победния път с 2:0 срещу Ботев
Коментари Харесай

Положителното за ЦСКА - след головете във Враца

ЦСКА се върна на победния път с 2:0 против Ботев във Враца. Фенове на " армейците " бяха изпълнили бранша за посетители и пяха през целия мач. След края му пък, футболистите отидоха да благодарят за поддръжката и бяха изпратени с овации. Голмайсторът Тобиас Хайнц даде фланелката си на щастливец от публиката. По всичко проличава, че неприятните дни за ЦСКА са в предишното и беше даден старт на ново начало.

Положителното против врачани бяха двата гола и успеха. Спечелени значими три точки. Но и случилото се след попаденията. Те бяха отпразнувани дълго. А всички се събраха към голмайсторите Назон и Хайнц, прегърнаха се и много време стояха по този начин - като едно цяло, като едно семейство. Точно Назон разкри преди дни, че атмосферата в съблекалнята не е като през предишния сезон. Явно към този момент отново е по този начин, отново има колектив, " армейски " дух и почитание сред футболистите. А това е значимо за бъдещи победи и добър сезон.

Забеляза се и усъвършенстване в отношение на физическата кондиция. Ще би трябвало още време, само че против Ботев " алените " изглеждаха по-добре физически, в сравнение с в предходните мачове. За това приказва и решението на треньора Нестор Ел Маестро да прави смени доста късно в срещата.

ЦСКА не игра зле, само че има още доста какво да се желае. Победата беше наложителна, а положения имаше. При това много. Освен гола, Хайнц можеше да означи още най-малко два пъти. Страхотна позиция за осъществяване се появи и пред Шагоян, който записа първа асистенция, откогато е на " Армията " - при попадението на Назон. ЦСКА сътвори офанзиви, които бяха в действителност футболни и се понравиха. Проблемът е, че имаше много положения и за Ботев. " Червените " се измъкнаха без гол във вратата си, само че би трябвало да подобрят доста синхрона в отбрана. Защото идват доста сложни дуели. Такъв е още този с Черно море в София през уикенда.

Явно обядът за сближение на колектива, на който е участвал и Гриша Ганчев, даде бърз резултат. Първата крачка е направена, само че има още доста за извървяване, с цел да може ЦСКА да е този тим, който желаят да виждат почитателите. И още веднъж да бъде главен съперник на Лудогорец за първото място. Рецептата е ясна - работа, доста работа. Спокойствие в тима и положителни връзки с публиката. Само по този начин ЦСКА ще " оздравее " от неприятния старт на акцията. Друг път няма...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР