ЦСКА се размина с плеймейкъра на Ювентус Стефано Белтраме, пише

...
ЦСКА се размина с плеймейкъра на Ювентус Стефано Белтраме, пише
Коментари Харесай

ЦСКА се размина с ненужен в Ювентус

 Чорбаджийски
ЦСКА се размина с плеймейкъра на Ювентус Стефано Белтраме, написа " Тема Спорт ". Той е предпочел предлагането на холандския Ден Бош, за който към този момент е играл един път - през сезон 2016/17 година

Белтраме ще премине още веднъж чартърен в отбора от Ниската земя, който през идната година може да го откупи за сума в порядъка на 1 милион евро. В идващите 3 сезона обаче Ювентус резервира опцията да придобие назад правата му против 2 милиона евро. Медията JuventusNews24.com оповестява, че Белтраме ще премине прегледи в Холандия в понеделник.

Междувременно формалният уебсайт на ЦСКА пусна значима информация за почитателите на 31-кратните първенци, които ще пътуват до Копенхаген, с цел да поддържат играчите на Нестор Ел Маестро в реванша от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Първият дуел приключи 1:2 за датчаните, като в този момент " алените " имат потребност от победа с отбелязването на най-малко два гола, с цел да се класират за плейофите.

" Армейци,
след настойчиви договаряния от страна на управлението на ЦСКА, домакините от Дания направиха изключение в процедурата си по продажба на билети за гостуващата аудитория и позволиха всеки на място в деня на мача да може да си закупи пропуск. По този метод ще се улеснят и пътуващите от разнообразни европейски страни български последователи.

За армейските последователи е обособен специфичен бранш, който е разказан на фотографията. Капацитетът на бранша е 700 места.
Призоваваме всички да съблюдават разпоредбите и организацията на локалните управляващи. Вече доказахме както в Рига, по този начин и във Виена, че сме образец за правилно държание, за което бяхме публично поздравени от делегатите на УЕФА на двете срещи.

Повече информация:
Стадион: Telia Parken
Tрибуна: Tribune D (зад едната врата)
Сектор: D 1 (капацитет 700 зрители)
Адрес на стадиона: Per Henrik Lings Allé
Локация на касата: покрай входа
Цена на билета: 175 датски крони = 23.5 евро
Начин на заплащане: единствено в датски крони или с кредитна карта ", написа формалната страница на " алените ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР