ЦСКА се присъединява към апела на Ботев Пловдив за отстраняването

...
ЦСКА се присъединява към апела на Ботев Пловдив за отстраняването
Коментари Харесай

ЦСКА подкрепи Ботев Пд за оставката на Кашай

ЦСКА се причислява към апела на Ботев Пловдив за отстраняването на Виктор Кашай от позицията началник на съдиите, като желаеме да призовем и за цялостни съществени и навременни промени в работата на реферите.

Заставаме твърдо зад подхванатите от Ботев Пловдив начални стъпки за решаването на проблем, който визира целия български футбол и за който нееднократно сме алармирали. Превърна се в наклонност през годините едни и същи клубове да бъдат пострадали и тежко ощетявани на терена за сметка на други. Отново през годините се убедихме, че е нужна единна позиция от страна на всички наранени от „ човешките ” или не толкоз човешки, колкото умишлени, неточности на съдиите в българското състезание. Грешки, от които страда целият български футбол, а равнището пада стремглаво с всяка минала година. Липсата на обективност, ясни критерии за разглеждане на противоречивите обстановки, нелогични решения и тенденциозни отсъждания са единствено част от всичко това, предизвикващо гнева на футболната общност. И до момента в който за ЦСКА всичко това се трансформира в по-скоро традиция, то този сезон броят на недоволните с съображение пораства. Вярваме, че е време да обединим старания и да не позволим разрухата на българския футбол да продължи.

Призоваваме всички клубове да се включат в подписката за отстраняването на Виктор Кашай, като не спрем дотук. Нужни са синхронизирани дейности за цялостна смяна в образа на футболната среда в България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР