ЦСКА се класира за третия предварителен кръг на Лига Европа,

...
ЦСКА се класира за третия предварителен кръг на Лига Европа,
Коментари Харесай

ЦСКА успя да преодолее кошмара на българския футбол

ЦСКА се класира за третия прелиминарен кръг на Лига Европа, откакто победи с 2:0 кошмара на българския футбол БАТЕ Борисов. " Червените " стигнаха до сложна, само че сладка победа и ще се изправят против отбора от Фарьорските острови Б36 Торсхавн в идващия кръг. Али Соу и Греъм Кери означиха попаденията за " алените ". Гостите пък изпуснаха дузпа при резултат 0:0.

ЦСКА стартира по-активно дуела, само че без обстановки за гол. Първият прецизен удар в мача обаче бе на сметката на гостите от Беларус. Отправи го Нехайчик, само че топката се озова в ръцете на Бусато.

Гостите натиснаха и пред полето на " алените " стана горещо. Първо Скавиш изведе Вилумсон самичък против Бусато, само че той излезе чудесно и избави шута.

Малко по-късно се стигна до дузпа за БАТЕ. Нехайчик стреля с глава в гредата, а топката се върна в игра. В опит да я боксира Бусато удари в лицето състезател на противника и съдията уточни бялата точка. Вратарят на ЦСКА обаче още веднъж сподели майсторството си в спасяването на дузпи и отрази удара на Милич. Това бе трета поредна избавена дузпа от Бусато, откакто преди този момент той отрази удари от бялата точка в дуелите със Сайрънс в Лига Европа и с Черно море в Първа лига.

ЦСКА нанесе своя удар в последната минута на първото полувреме. Йомов получи топката по крилото, нахлу в наказателното поле и след прекрасен финт стреля. Шчербитски мазета с тъга, само че топката попадна право на крайници на Али Соу, който я прати във вратата за 1:0.

След почивката БАТЕ натисна. ЦСКА се стремеше да задържа топката и да не разрешава рискове пред вратата си. Скавиш удари греда, само че това бе единственото съществено състояние за гол.

В заключителните секунди на срещата даже вратарят на гостите бе в полето на столичани, топката бе избита, а Греъм Кери я взе от центъра и на празна врата оформи крайното 2:0
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР