ЦСКА се интересува от норвежкия атакуващ полузащитник Оливер Берг. 28-годишният

...
ЦСКА се интересува от норвежкия атакуващ полузащитник Оливер Берг. 28-годишният
Коментари Харесай

ЦСКА се насочва към норвежки полузащитник

ЦСКА се интересува от норвежкия атакуващ полузащитник Оливер Берг. 28-годишният халф е капитан на шведския Калмар ФФ, като от началото на сезона има 2 гола и 3 асистенции в 12 мача в локалната елитната лига Алсвенскан. Той има контракт с тима до края на 2023 година и за него ще би трябвало да се заплати трансферна сума. Интерес към играча през есента на предходната година имаше и Ботев (Пловдив).

Норвежецът е утвърден на вчерашния селекционен съвет на управата на "армейците ", на който са прегледани няколко имена за лятна селекция. Едно от тях - националният нападател на Хаити - Дюкенс Назон, от френския втородивизионен Кевили Руан нощес към този момент беше разгласен като ново попълнение.

Сред другите обсъждани са офанзивният футболист Дауда Бамба, който е свободен сътрудник, а през предишния сезон е играл в турския Алтай, някогашният юношески народен нападател на Норвегия Торгейр Бьорвен от турския Газиантеп, както и млад хърватски халф.

"Червените " се надяват да подсилят състава си с най-малко трима нови играчи в идващите дни, като не престават и почналите в края на юни договаряния за привличането чартърен на ганайското крило Даниел Овусу от Република България Залцбург.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР